Wie is hæppey?

Vanuit hun gezamenlijke wens om actief bij te dragen aan gelukkige, gezonde en productieve medewerkers, gaan adviesbureau Antea Group en technologiebedrijf Strukton Worksphere begin 2018 om tafel. Het streven is om een product te ontwikkelen waarin de thema’s gezondheid, technologie en gebouwen optimaal samenkomen.

Dit heeft geleid tot waardevol hulpmiddel waarmee klanten de gezondheidsrisico’s van hun gebouw verminderen en de gezondheid van hun medewerkers verhogen. Uiteraard zijn eigen kennis en kunde het uitgangspunt. De link tussen een gezond gebouw en gezonde medewerkers wordt vanuit alle mogelijke invalshoeken onderzocht. En zo groeit een gezamenlijke wens in korte tijd uit tot een dienstverlening waar we trots op zijn: hæppey!

Samenwerken

Op 20 september 2018 is hæppey officieel gepresenteerd. Met een Proof of Concept bewijzen we dat haeppey klaar is voor de markt. Vervolgens starten we met een reeks pilotprojecten, waarin de nieuwe dienstverlening verder wordt uitgewerkt. Hierbij werken Strukton Worksphere en Antea Group actief samen met klanten én gebruikers. Gedeelde trots en plezier maakt ook ons haeppey.