Strukton Worksphere en Antea Group versterken samenwerking

Strukton Worksphere en Antea Group hebben hun handtekening gezet onder een nieuwe samenwerkingsovereenkomst haeppey. Met deze ondertekening zetten beide partijen de samenwerking, ten aanzien van het in de markt zetten van een innovatief concept waarin het creëren van een prettige en gezonde werk- en verblijfsomgeving centraal staat, kracht bij.

Haeppey is een concept dat de invloed van gebouwen op ons als mens meetbaar, inzichtelijk en zichtbaar maakt en vertaalt naar een gezondheid maatregel potentieel. Dit inzicht maakt het mogelijk aantoonbaar en gericht te werken aan het werkplezier en de gezondheid van werknemers. Haeppey kan hiermee een waardevolle aanvulling zijn op het HR- en FM-beleid, gericht op duurzame inzetbaarheid van gebruikers en het imago van een organisatie om talent aan te trekken en te behouden. Gelukkige, gezonde en productieve gebruikers zijn haeppey!

Inmiddels zijn al meerdere klanten met behulp van haeppey actief met de gezondheid van hun medewerkers bezig. Door omgevingsfactoren te meten die van invloed zijn op de gezondheid van medewerkers, wordt snel inzichtelijk gemaakt waar verbeteringen mogelijk zijn. Daarnaast krijgen gebruikers ook inzicht in potentiële productiviteit verhogende maatregelen. Inmiddels zijn er in korte tijd meer dan 150 sensoren in gebruik en dito inzicht in gezondheid- en productiviteit bepalende omgevingsfactoren. Om dit succes verder uit te bouwen hebben Strukton Worksphere en Antea Group besloten hun samenwerking verder te intensiveren.

Meer weten over haeppey?

Kijk voor meer informatie op www.haeppey.nl of volg haeppey op LinkedIn.

 

Ook interessant voor u

 • Sensoren staan klaar voor het inrichten van de gezondheid- en belevingsmonitor

  Sensoren staan klaar voor het inrichten van de gezondheid- en belevingsmonitor

  Sensoren staan klaar voor het inrichten van de gezondheid- en belevingsmonitor

 • Hoe haeppey gezondheid en digitalisering bij elkaar brengt in de praktijkcasus NS

  Hoe haeppey gezondheid en digitalisering bij elkaar brengt in de praktijkcasus NS

  Hoe haeppey gezondheid en digitalisering bij elkaar brengt in de praktijkcasus NS

 • haeppey voor gezonde scholen

  haeppey voor gezonde scholen

  haeppey voor gezonde scholen