Haeppey onder de aandacht tijdens CFP Green Buildings Event

Tijdens de ABN AMRO Innovation Challenge Award 2019, onderdeel van het CFP Green Buildings Event, hebben 40 producten en ideeën op het gebied van duurzaamheid zich gepresenteerd. Producten en ideeën die de potentie in zich hebben om de wereld van 2030 drastisch te veranderen. Een daarvan was haeppey. De award hebben we niet gewonnen maar we hebben ons wel kunnen presenteren aan de ruim 600 professionals en jury met vakdeskundigen.

Sven Evertz (Antea Group) heeft namens haeppey de missie voor de toekomst gepresenteerd: de mens centraal in de slimme en adaptieve gebouwen van 2030. De mens is uniek in zijn/haar lichamelijke en mentale uitingsvormen. En zodoende heeft ieder mens specifieke en individuele behoeftes. Wat goed is voor de één kan slecht zijn voor de ander. En vice versa. Haeppey geeft in 2030 inzicht in de integrale impact van een gebouw op de fysieke en mentale mens, en zal, in communicatie met het slimme gebouw van de toekomst, een optimaal werk- en leefklimaat borgen!

Een grootse missie waar we klein moeten beginnen

Haeppey vandaag de dag verzamelt klimaat-data in gebouwen, 24/7. Deze data wordt op een unieke manier verrijkt met gezondheidswaarden, welke worden gebruikt om gericht adviezen te geven. Adviezen die als doel hebben gezondheid van gebouwgebruikers te verbeteren, productiviteit in de werkomgeving en prestaties in de schoolomgeving te verbeteren en ziekteverzuim te verlagen. Haeppey kan zodoende worden ingezet in kantoor- en industriële omgevingen, schoolomgevingen, zorginstellingen en woongebouwen. Heden ten dage wordt haeppey als zodanig reeds ingezet bij een aantal grote klanten.

Naast de toekomstige uitbreiding van het klimaat-data-pakket richten de haeppey-ontwikkelingen zich ook op het onderzoek naar, en integratie van persoonlijke beleving (van gebouwgebruikers) in haeppey.

Het CFP Green Buildings Event vond dit jaar plaats in het Spant! in Bussum.

Ook interessant voor u

 • Sensoren staan klaar voor het inrichten van de gezondheid- en belevingsmonitor

  Sensoren staan klaar voor het inrichten van de gezondheid- en belevingsmonitor

  Sensoren staan klaar voor het inrichten van de gezondheid- en belevingsmonitor

 • Mogelijke gebouwmaatregelen in relatie tot het Coronavirus

  Mogelijke gebouwmaatregelen in relatie tot het Coronavirus

  Mogelijke gebouwmaatregelen in relatie tot het Coronavirus

 • Hoe haeppey gezondheid en digitalisering bij elkaar brengt in de praktijkcasus NS

  Hoe haeppey gezondheid en digitalisering bij elkaar brengt in de praktijkcasus NS

  Hoe haeppey gezondheid en digitalisering bij elkaar brengt in de praktijkcasus NS