Platform voor datagestuurde dienstverlening

Gebouwen, daar zijn er veel van. Gebouwen waar we steeds slimmer worden, waar we werken. Die ons boeien of ongemerkt aan ons voorbij gaan. Waar je soms wacht en soms lacht, waar nieuwe kansen starten.

Integraal gebouwbeheer

In al deze gebouwen nemen we sommige zaken als vanzelfsprekend aan. Bijvoorbeeld dat het er comfortabel en veilig is. We verlangen ook dat de gebouwen waarin we werken en verblijven, duurzaam zijn. Dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Voor een optimaal, integraal gebouwbeheer is het Strukton PULSE platform ontwikkeld. Big Data en Internet of things gecombineerd met beheer en onderhoudkennis van Strukton Worksphere.

In Strukton PULSE komt alles samen in applicaties en adviezen. Deze staan allemaal in dienst van het ontsluiten van data om een analyse mogelijk te maken, om te rapporteren of om bewust gedrag te stimuleren.

 • Meten

  haeppey

  Sensoren

  Draadloze slimme sensoren verzamelen op ruimteniveau data over de luchtvochtigheid, CO2-gehalte, temperatuur, licht en geluid.

  .

 • Verrijken

  haeppey

  Gezondheid

  Algoritmes verfijnen de ruwe data tot scores op gezondheidsindicatoren.

 • Visualiseren

  haeppey

  Dashboard

  Een online dashboard geeft een overzicht van de scores dat is gebaseerd op de plattegrond van uw gebouw. 

 • Monitoren

  haeppey

  Continu inzicht

  Continue visualisatie maakt het mogelijk uw ruimten 24/7 te monitoren. 

   

 • Rapporteren

  haeppey

  Advies

  Rapportering op maat geeft de mogelijkheid tot gerichte en kostenefficiënte verbetermaatregelen. Door nieuwe combinaties van data worden verrassende inzichten gecreëerd. Het verband tussen temperatuur, luchtkwaliteit, licht en omgevingsgeluid op de gezondheid wordt  blootgelegd. Dit leidt tot inzichten die dienen als basis voor verbetermaatregelen. Hoe meer we weten, hoe slimmer we worden en hoe groter het potentieel om de werkomgeving gezonder en productiever te maken.